Πολυκατοικία στη Φιλοθέη

  • Ημερομηνία αποπεράτωσης: Οκτώβριος 2009
  • Κατασκευή: B con construction and design
  • Αρχιτεκτονική Μελέτη: Κίρκη Μαριοπούλου
  • Πολιτικός Μηχανικός: Μπέτσης Χρήστος, Λάμπρος Μπέτσης

Περιγραφή

Πρόκειται για μία οκταόροφη πολυκατοικία στη περιοχή της νέας Φιλοθέης, η οποία κατασκευάστηκε με τη μέθοδο της αντιπαροχής. Κατασκευάστηκαν πολυτελή οροφοδιαμερίσματα και στους επάνω τελευταίους ορόφους δύο πολυτελείς μεζονέτες. Πρόκειται για ένα design που βασίστηκε τόσο στα οριζόντια όσο και στα κατακορυφα στοιχεία του. Με έντονο οριζόντιο στοιχείο τα στηθαία, τα οποία φαίνοντε σχεδόν να αιωρούντε καθώς και έντονο κατακόρυφο στοιχείο την κόκκινη λορίδα, η οποία το κάνει να εντυπώνεται στη μνήμη, το κτίριο αυτό είχε άμεση αγοραστική ανταπόκριση.

 

{gallery layout="flow" cols=6 preview_width=200 preview_height=150 preview_crop=0 lightbox="boxplus/dark" lightbox_thumbs="inside" lightbox_autostart=1 rotator_links=0}our-works/block_of flats_filotheh{/gallery}

×

Σφάλμα

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but our-works/block_of flats_filotheh is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.